Bekijk profielpagina

Update: zo onderscheid je influencers

Revue
 
De ene influencer is al lang de ander niet meer. Ze verschillen in platform, in grootte, in content,
 
6 april · Editie #19 · Bekijk online
Influencer Marketing Update
De ene influencer is al lang de ander niet meer. Ze verschillen in platform, in grootte, in content, in thema, in engagement en in prijskaartje. Leer hoe je ze kunt onderverdelen en hoe je er vervolgens mee aan de slag kunt gaan. Go!

Gouden regel: Onderscheid influencers
Iedere editie delen we een gouden regel voor influencer marketing, zoals beschreven in ons onlangs uitgebrachte boek #SPON. Deze keer de gouden regel: Onderscheid influencers. Lees welke type influencers er zijn en waarom je voor welke moet kiezen! 
Strategie: influencer 2 influencer
Een interessante campagne strategie die gebruik maakt van verschillende types influencers is de zogenaamde ‘influencer 2 influencer’. Deze strategie zorgt ervoor dat branded influencer content een groter bereikt krijgt.
Dat werkt als volgt: je zet een aantal top-influencers in om creatieve content rondom jouw merk of product te maken en laat ze daarin andere influencers op een relevante manier direct aanspreken. Voor deze minder grote influencers is het een eer om genoemd te worden. Dat willen ze daarom maar wat graag uitdragen naar hun eigen achterban en dat doen ze door deze content te delen. En dat is precies wat je wil: een groter bereik doordat de content gedeeld wordt. 
Uiteraard heb je wel een creatieve insteek nodig om de content van de top-influencer voor deze manier van delen geschikt te maken, maar het principe is voor vele merken en producten toepasbaar. 
En verder...
TATTOO VAN ORANJE
WWF #TooLatergram
The Best Social Awards
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Influencer Marketing Update met Revue.
Laurierstraat 78 — 1016PP — Amsterdam