Bekijk profielpagina

Update: Waarom influencers voor Vero kiezen

Revue
 
De social media in Nederland worden gedomineerd door maar een paar grote spelers. Best wel saai eigen
 
7 maart · Editie #18 · Bekijk online
Influencer Marketing Update
De social media in Nederland worden gedomineerd door maar een paar grote spelers. Best wel saai eigenlijk en daarom is de opwinding des te groter als er plots een nieuw netwerk opstaat. Hype je mee?

Gouden regel: Kies een netwerk
Iedere editie delen we een gouden regel voor influencer marketing, zoals beschreven in ons vorig jaar uitgebrachte boek #SPON. Deze keer de gouden regel: Kies een netwerk. Lees welke je moet kiezen, waarom en wat je er vervolgens mee moet doen!
Actueel: sociaal netwerk Vero
En opeens was daar een nieuw sociaal netwerk: Vero. Een netwerk met gecombineerde functionaliteiten van Instagram en Facebook, zonder advertenties en waar je zelf kunt bepalen wie wat van je ziet. Genoeg redenen om een hype en meteen ook een controverse te veroorzaken.
Voor influencers is het in ieder geval een interessant netwerk. Dat komt omdat Vero geen algoritme op de feed toepast: alle posts worden aan alle volgers getoond. Daarmee staat de influencer weer rechtstreeks in contact met al zijn volgers, iets wat op bijvoorbeeld Instagram al een tijdje niet meer zo is. 
De eerste Vero influencers zijn intussen ook al gespot. Filmregisseur Zack Snyder heeft tot nu met 186.000 volgers de grootste achterban aan zich weten te binden. Wie volgt?
En verder...
Waarom Vloggers Janken
NK Influencer Bowling
De eerste computer generated influencer
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Influencer Marketing Update met Revue.
Laurierstraat 78 — 1016PP — Amsterdam