Bekijk profielpagina

Update: Travel is trending

Revue
 
De zomer komt er weer aan, daarom staat deze update in het teken van travel. Want voor wie het no
 
7 juni · Editie #10 · Bekijk online
Influencer Marketing Update
De zomer komt er weer aan, daarom staat deze update in het teken van travel. Want voor wie het nog niet doorhad: travel is trending! Naast een artikel en een interview, ook nog een nieuwtje uit eigen keuken. Bon voyage!

Artikel: Travel is trending
De zomer komt er weer aan, traditioneel een tijd waarin veel mensen met vakantie gaan. Maar vakantie is de zomer allang overstegen. Het hele jaar door gaan we de hele wereld over. Tenminste, de influencers die ik volg wel. Een dagje Flevoland, een weekendje Stockholm, een weekje Aruba of een reis door Azië. Ze doen het bijna allemaal.
Influencers vormen vaak de voorhoede van trends en dat is met travel niet anders. Er zijn er een aantal die travel als specialisme hebben, maar eigenlijk hebben de meeste toonaangevende influencers tegenwoordig wel iets met travel. Ongeacht of ze nou mooie foto’s maken, over moederschap schrijven of entertainment filmpjes maken, ze gaan er allemaal graag op uit.
Merken
Travel is daarmee een overkoepelend thema geworden, waar je als merk makkelijk op mee kunt liften. Want… Lees hier de rest van het artikel
Influencer: Elke van Wander-Lust
Elke Salverda
Elke Salverda
Het is een absolute droombaan en Elke Salverda heeft ’m: fulltime reisjournaliste voor haar reisblog Wander-Lust.nl. Ze vertelt over wanderlust, over moederschap en over mooie samenwerkingen. Lees maar!
Nieuw: Instagrammers.network
We hebben ons netwerk van invloedrijke Instagrammers gebundeld en een naam gegeven: Instagrammers.network. Hiermee bieden we merken de exclusieve mogelijkheid om snel eenvoudige briefings onder een grote groep Instagrammers uit te zetten. Ook een briefing? Contact Rocco!
En verder...
Hotspotmoe | De Groene Meisjes
#ChangeThisPicture
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Influencer Marketing Update met Revue.
Laurierstraat 78 — 1016PP — Amsterdam