Bekijk profielpagina

Update: Summertime 🌴☀️🤳🏽

Revue
 
En opeens is het alweer bijna zomer 2019 💨 Hoog tijd dus voor een nieuwe update over influencer marke
 
6 juni · Editie #21 · Bekijk online
Influencer Marketing Update
En opeens is het alweer bijna zomer 2019 💨 Hoog tijd dus voor een nieuwe update over influencer marketing. Deze keer zomerse sferen, de laatste Instagram features, nieuwe regelgeving en meer. Go!

De zomer staat voor de deur en daarmee tijd voor de zon, voor een terrasje, voor vakantie, maar vooral ook voor influencer marketing. Jazeker. Want dat gaat, juist ook tijdens zo'n heerlijk warme zomer, gewoon door!
Zomaar wat voorbeelden: vaccinatie-advies voor reizigers, festivals, charity rides, zonnebrandproducten, attracties, bestemmingen, deelfietsen in de stad… we brengen het deze zomer allemaal onder de aandacht via influencers.
En dat is niet gek, want in de zomer heb je specifieke producten en diensten waar de consument graag gebruik van maakt. Bovendien kun je, ook op je vakantieadresje, je favoriete influencer gewoon blijven volgen. Dus wees je concurrentie te slim af en maak er gebruik van.
Instagram features
De sociale platformen kennen ook geen zomerstop. Zo lanceerde onze favoriet Instagram onlangs weer toffe nieuwe features waarvan we nu de effecten gaan zien in samenwerkingen. Denk aan shoppable poststaggable influencer productendonate stickers, branded content ads en IGTV in posts. Die laatste zorgt ervoor dat je video’s van meer dan 1 minuut in de feed kunt laten zien.
Nieuwe regelgeving
Er wordt deze zomer ook hard gewerkt aan transparantie van de influencer markt. De Reclame Code Commissie heeft net een update uitgebracht, specifiek voor social en influencer marketing. En ook het Commissariaat van de Media komt binnenkort met regels vanuit de overheid om de influencer markt gezond en eerlijk te houden.
Belangrijk, daarom lopen we hierin voorop. Zoals in deze Gekkenwerk video van Kalvijn waarin we volgens die nieuwe regels de samenwerking met Huawei bekend maken.

Heb je inmiddels zin gekregen in een zomerse campagne ? Geen probleem, we helpen je graag!
En verder...
Dit drinken we deze zomer 🍹
Insta-foto voor gratis overnachting?
nos.nlDeel
The State of Influencer Marketing 2019
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Influencer Marketing Update met Revue.
Laurierstraat 78 — 1016PP — Amsterdam