Bekijk profielpagina

Update: Snapchat en influencers

Revue
 
Influencers op Snapchat, bestaan die eigenlijk? Zo ja, wat kunnen zij voor jouw merk betekenen? En h
 
5 april · Editie #8 · Bekijk online
Influencer Marketing Update

Influencers op Snapchat, bestaan die eigenlijk? Zo ja, wat kunnen zij voor jouw merk betekenen? En hoe kun je dat vervolgens meten? Genoeg vragen die we in een uitgebreid artikel in deze nieuwe Influencer Marketing Update voor je beantwoorden!

Artikel: Influencers op Snapchat
Op 2 maart ging Snapchat naar de beurs en is inmiddels al meer dan 50 miljard dollar waard. Een duizelingwekkend bedrag, voortgekomen uit torenhoge verwachtingen. Terecht of niet, dat zal moeten blijken. Voor ons in ieder geval een mooi moment om te kijken naar de rol van influencers op dit platform.
Begin dit jaar was Ernst-Jan Pfauth er in zijn Medianieuwsbrief duidelijk over: ‘Snapchat moet niets van influencers hebben’. Het is bijvoorbeeld moeilijk om zomaar iemand op Snapchat te vinden en toe te voegen, dus lastig voor een influencer om bereik op te bouwen. Als dat toch lukt krijgen ze geen hulp of extra privileges, zoals dat bij andere netwerken wel gebruikelijk is. En ze mogen hun bereik officieel ook niet te gelde maken via gesponsorde postings, zo is te lezen in de voorwaarden.
Snapfluencers
Maar ze zijn er wel degelijk: snappers met invloed omdat ze spraakmakende content publiceren. Denk bijvoorbeeld aan de knotsgekke avonturen van… 
Influencer: Snapchatkoningin Lize Korpershoek
Snapchat queen Lize Korpershoek maakt samen met haar kat Dirkie dagelijks de grappigste snaps, waarmee ze tienduizend mensen weet te entertainen. Van alle social kanalen blijft Snapchat dan ook haar favoriet. Aan First vertelt ze waarom.
En verder...
Here's how DJ Khaled could manage his Snapchat Stories AND his Instagram Stories
Nieuw gezicht: Eliane!
Groep HVA-studenten creëert nep-influencer en krijgt binnen no time 10.000 volgers
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Influencer Marketing Update met Revue.
Laurierstraat 78 — 1016PP — Amsterdam