Bekijk profielpagina

Update: Instagram Summer School

Revue
 
De zomervakantie zit er zo goed als op, hoog tijd voor een update over influencer marketing. Met deze
 
30 augustus · Editie #20 · Bekijk online
Influencer Marketing Update
De zomervakantie zit er zo goed als op, hoog tijd voor een update over influencer marketing. Met deze keer alles over de nieuwste Instagram functies, én meer. Let’s go!

Artikel: Instagram Summer School
Terwijl jij genoot van het warme weer en een terechte zomervakantie, blijft Instagram zich ontwikkelen als belangrijkste influencer marketing platform. Ze hebben de afgelopen tijd weer een aantal grote updates doorgevoerd die nieuwe kansen bieden. We leggen we je graag uit hoe en wat.
Instagram-TV - Instagram gaat video belangrijker maken en lanceerde daarvoor IGTV. Een apart kanaal speciaal voor verticale video’s die tot een uur mogen duren. Hiermee gaat het de concurrentie aan met YouTube en hebben lange video’s en vlogs ook op Instagram een plaats. Dit artikel vertelt je echt alles.
Explore Page - Aan de explore page zijn “Topic Channels” en een selectie voor de specifieke gebruiker toegevoegd. Zo kun je makkelijker content vinden die bij je past. De content wordt onder andere voorgesteld op basis van door jou vaker gebruikte hashtags. Dit maakt de hashtag strategie van merken dus steeds belangrijker!
Stickers - Om de populaire stories nog aantrekkelijker te maken zijn er twee extra functionaliteiten toegevoegd, zogenaamde stickers. Met de question sticker kun je volgers vragen aan je laten stellen, dit is handig voor de interactie en om te weten wat er leeft. De muziek sticker zorgt voor meer persoonlijkheid en professionaliteit aan je story. En ook errug leuk: je eigen branded GIF’s voor in stories.
Highlighted stories - Stories worden steeds vaker ingezet bij influencer marketing, alleen blijft het soms lastig dat ze na 24 uur verdwijnen. Met de highlight functie kun je belangrijke stories nu bewaren en promoten op je profiel. Handig!

Benieuwd hoe je deze nieuwe functies kunt gebruiken in je aankomende influencer campagne? Neem even contact op, we helpen je graag!

En verder..
musical.ly wordt TikTok
Leestip: 'seksistisch' boek Jamie Li
nos.nlDeel
Een bokswedstrijd tussen YouTubers
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Influencer Marketing Update met Revue.
Laurierstraat 78 — 1016PP — Amsterdam