Update: De beste influencers van Nederland 🏅

Revue
 
In deze update gaan we op zoek naar de beste influencers van Nederland. Of dat Nienke Plas is moet no
 
May 8 - Issue #9
Influencer Marketing Update

In deze update gaan we op zoek naar de beste influencers van Nederland. Of dat Nienke Plas is moet nog blijken, maar we hebben haar wel weten te strikken voor een leuk interview. Verder lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes. En er is een baby geboren, alleen is zijn naam even kwijt…😯

Artikel: De beste influencers van Nederland
Werken met influencers betekent een constante zoektocht naar goede, zoniet, de allerbeste invloedrijke YouTubers, Instagrammers, Snapchatters, Twitteraars etcetera. Probleem is alleen: wie zijn dat nou? Onze vrienden van De Beste Social Media hebben het antwoord.
Ok, heel eerlijk: dé beste influencer bestaat niet. Want wat voor de één goed is, kan voor de ander vreselijk zijn. En voor merken geldt dat de juiste influencer helemaal afhankelijk is van het moment, de campagne, de doelstelling en vele andere factoren die ook nog eens dagelijks kunnen veranderen. Kortom, de ultieme influencer bestaat echt niet.
Toch kun je wel degelijk bepalen welke influencers er op dit moment goed bezig zijn. En dat is precies… Lees hier de rest van het artikel!
Influencer: Nienke Plas
Nienke Plas
Ze is hilarisch, irritant en over de top, maar vooral ook erg succesvol. We hebben het over Nienke Plas, een rijzende online comedy ster die je een keer gezien moet hebben. Lees waarom.
En verder...
Top Influencers of 2017
Tired of Facebook? Here Are 6 Up-and-Coming Alternatives
Gepersonaliseerde kinderboeken | LostMy.Name - verhaal voor kinderen
Did you enjoy this issue?
Thumbs up 1ae5a7bdfcd3220e2b376aa0c1607bc5edaba758e5dd83b482d03965219a220b Thumbs down e13779fa29e2935b47488fb8f82977fedcf689a0cc0cc3c19fa3c6bb14d1493b
Carefully curated by Influencer Marketing Update with Revue.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here.