Bekijk profielpagina

Update: De beste influencers van Nederland 🏅

Revue
 
In deze update gaan we op zoek naar de beste influencers van Nederland. Of dat Nienke Plas is moet n
 
8 mei · Editie #9 · Bekijk online
Influencer Marketing Update

In deze update gaan we op zoek naar de beste influencers van Nederland. Of dat Nienke Plas is moet nog blijken, maar we hebben haar wel weten te strikken voor een leuk interview. Verder lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes. En er is een baby geboren, alleen is zijn naam even kwijt…😯

Artikel: De beste influencers van Nederland
Werken met influencers betekent een constante zoektocht naar goede, zoniet, de allerbeste invloedrijke YouTubers, Instagrammers, Snapchatters, Twitteraars etcetera. Probleem is alleen: wie zijn dat nou? Onze vrienden van De Beste Social Media hebben het antwoord.
Ok, heel eerlijk: dé beste influencer bestaat niet. Want wat voor de één goed is, kan voor de ander vreselijk zijn. En voor merken geldt dat de juiste influencer helemaal afhankelijk is van het moment, de campagne, de doelstelling en vele andere factoren die ook nog eens dagelijks kunnen veranderen. Kortom, de ultieme influencer bestaat echt niet.
Toch kun je wel degelijk bepalen welke influencers er op dit moment goed bezig zijn. En dat is precies… Lees hier de rest van het artikel!
Influencer: Nienke Plas
Nienke Plas
Nienke Plas
Ze is hilarisch, irritant en over de top, maar vooral ook erg succesvol. We hebben het over Nienke Plas, een rijzende online comedy ster die je een keer gezien moet hebben. Lees waarom.
En verder...
Top Influencers of 2017
Tired of Facebook? Here Are 6 Up-and-Coming Alternatives
Gepersonaliseerde kinderboeken | LostMy.Name - verhaal voor kinderen
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Influencer Marketing Update met Revue.
Laurierstraat 78 — 1016PP — Amsterdam