Bekijk profielpagina

Heb jij al een influencer marketing strategie?

Revue
 
Het is alweer oktober, hoog tijd voor de plannen voor 2018. Één van de dingen die daarin niet mag ont
 
17 oktober · Editie #14 · Bekijk online
Influencer Marketing Update
Het is alweer oktober, hoog tijd voor de plannen voor 2018. Één van de dingen die daarin niet mag ontbreken is een influencer marketing strategie. Geen idee? Geen nood! Wij gaan je helpen. 

Influencer marketing strategie
Influencer marketing wordt de komende jaren een vast onderdeel van de marketingmix van merken. Experimenteren alleen is daarom niet meer genoeg. Het is tijd voor een lange termijn plan over wat te doen met influencers. Het is tijd voor een influencer marketing strategie.
Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar begin je en wat is belangrijk bij het opstellen van zo'n strategie. Onze co-founder Rocco to the rescue, want hij heeft de stoute schoenen aangetrokken en is een boek aan het schrijven. Precies hierover. 
Met trots kunnen we dan ook melden dat op 1 december aanstaande #SPON verschijnt, met daarin de gouden regels voor je influencer marketing strategie. Zoals het werken aan geloofwaardigheid, het starten van een eigen netwerk en het boosten van successen. 
De oplage is gelimiteerd, dus als je zeker wil zijn van een exemplaar, dan is het slim om hem alvast voor te bestellen. Heb je eerder hulp nodig bij je influencer marketing strategie? Dan staan we uiteraard meteen voor je klaar.  
En verder...
The Impact Of Live Streaming On Influencer Marketing
How YouTube Influencers are Rewriting the Marketing Rulebook
Smash-and-grab approach is turning influencer marketing into a 'straight-up sh*t show' | PR Week
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Influencer Marketing Update met Revue.
Laurierstraat 78 — 1016PP — Amsterdam